KATA utáni élet

2022.07.29. | KATA változások | RÖVIDEN

Hétfőn lép életbe az új KATA törvény, melynek értelmében 2022. szeptember 1-től rengeteg KATÁ-s vállalkozónak kell új adózási forma után néznie. 1 hónap maradt, hogy a legoptimálisabb döntést meghozzuk. Főszabályként mindenki kikerül a KATA hatálya alól. Ez annyit jelent, hogy aki a jövőben továbbra is KATÁ-s maradhat, annak is lesz bőven teendője. Mindenképpen javasoljuk, hogy forduljon szakemberhez. 

Lakossági napelem pályázat újra

2020.07.28. | Napelem | RÖVIDEN

2022. szeptember 12-től újra lehet pályázni 100%-os napelem támogatásra a lakossági szektornak. Kezdje meg az előkészületeket már most. Bács-Kiskun megyében 2022. szeptember 19-én délután nyílik meg a beadási lehetőség.

 

Jönnek a támogatói okiratok

 

2022.07.28 | Napelem | RÖVIDEN

Olyan híreket kaptunk, hogy a Lakossági napelem támogatások 1. körében nyertes pályázóknak bizonyos megyékben már el kezdték kiküldeni a támogatói okiratokat. 

3+3 milliós otthonfelújítási támogatás

2020.07.27 | Otthonfelújítás | RÖVIDEN

Már csak 5 hónap maradt a 3+3 milliós otthonfelújítási támogatás igénylésére. Ne hagyja az utolsó pillanatra a támogatásigénylés beadását. 

#üzletikávé

hírek vállalkozóknak

Koronavírus
Pályázatok
Jogszabályok
menedzsment
agrárszektor
Bértámogatás és társai

Bértámogatás és társai

Elmondjuk, hogyan vehető igénybe a bértámogatás 2020. novemberében. És azt is, hogy a szálláshelyek milyen támogatásra jogosultak.

Maszkviselés az utcán is

Maszkviselés az utcán is

2020. november 11-én szerdán éjféltől újra életbe lépett a rendkívüli jogrend. És az utolsó pillanatban megjelentek a hazánkban érvényes újabb korlátozó intézkedések. Ezek szigorítják a maszkviselés szabályait, kijárási tilalmat vezetnek be este 8 és reggel 5 óra...

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.

Kategóriák

Kategóriák

Koronavírus

Pályázatok

Menedzsment

Jogszabályok

Agrárszektor

Mi az #üzletikávé?

E-magazin mikrovállalkozóknak

Naponta elemezzük a jogszabályokat. Naponta olvassuk a Magyar Közlönyt. Naponta készítünk tájékoztatókat ügyfeleink részére, hogy hétköznapi nyelven megfogalmazva adjuk az új információkat.

Most szeretnénk a tájékoztatási kört bővíteni. Önnek is releváns információkkal szolgálhatunk, ha vállalkozó, vállalkozást tervez, ha cégvezető. Ha csak érdekli az üzleti élet. 

Igyekszünk információval segíteni a munkáját. 

Egyensúly Menedzsment
Iroda

gondozásában

A vállalkozások producere

Egyensúly Menedzsment Iroda

#üzletikávé

#üzletikávé
minden nap

Értesülj friss híreinkről elsőkézből. Az Egyensúly Menedzsment Irodánál folyamatosan figyeljük a gazdasági híreket elsősorban a mikrovállalkozók szemével.

Kiválogatjuk a számodra releváns információkat. Olvasnivaló a reggeli kávédhoz, a délutáni teádhoz, vagy az esti borhoz.

minden jog fenntartva
egyensúly ’96 Iroda bt. – 2020-2022